Digitize - Gevşek Değişimi Cryptocurrency'ye Dönüştürme


Digitize, dünyaya nakit tabanlı bir toplumdan dijital bireye geçişi sağlamayı amaçlıyor. Sayısallaştırma, gerçek bir dünya problemini çözerek doğrudan halkı ve tüketiciyi hedeflemektedir. Günümüzde çoğu kripto para birimi teknoloji ağır ve ortalama tüketici için anlaşılması zor - teknolojinin ana kabulü için bir engel. Bunu, tüketicilerin gevşek değişimi kriptoya dönüştürmelerine yardımcı olan ve taşımanın hayal kırıklığını ortadan kaldıran ve tamamen değişime neden olan bir hizmet geliştirerek çözmeyi planlıyoruz. Bu süreci basit ve kesintisiz bir deneyim haline getirerek, halkı kripto dünyasına bir defada para kazandırmaya yardımcı olabiliriz. Digitize ekosistemi, gevşek değişime ihtiyaç duyulmasını engelleyecek ve nakit tabanlı bir toplumdan dijital temelli bir topluma geçişi teşvik edecektir. Fiziki para birimi üretimindeki azalmalar, tüketiciler tarafından kaybedilen değişim miktarının azalması gibi, göze çarpacaktır.

Dijitalleştir, kullanıcılara uçtan uca dijital bir cüzdan sağlayacak tam teşekküllü bir ağdır. Bu cüzdan ile kullanıcılar, bir işlem devam ederken, gevşek nakitlerini ve dijital olarak değiştirebilecekler. Bu ekosistem, bir bakıma, değişimi ele geçirme ihtiyacını ortadan kaldırıyor; Ayrıca, nakitten nakitsiz, dijital bir ekonomiye çığır açan kaymayı teşvik eder.

Bu ekosistem, fiziksel para biriminin üretim maliyetini düşürmeyi ve fiziksel değişimi yönetme ile ilgili zorlukları gidermeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, bu ekosistem kripto piyasasını, gevşek değişim yoluyla kripto madeni paraları şeklinde yeni gelir kaynakları oluşturarak güçlendirecektir. Şu anda pek çok batılı ülke dijital ödemeleri kabul ederken, gelişmekte olan ülkelerin çoğu henüz sayısal işlemlerde bulunmuyor. Bu ekosistemle, gelişmekte olan olsun olmasın her millet, parayı uygun dijital cüzdanlara dönüştürmeyi başaracak.



Beyaz kağıdına göre, ekosistem nakit ile ilgili işlemlerin hala yaygın olduğu farklı Güney Asya pazarlarını hedefleyecektir. Bu proje ile hükümetler ve perakendeciler, nakdi olmayan işlemlerin yapılacağı ve dijital cüzdanların kullanılacağı yeni ekonomi yaratabilecekler. Ayrıca, platform herkes tarafından indirilebilecek bir mobil uygulama biçimi olarak kolayca erişilebilir olacaktır.


Ayrıca, platform, halkın uygulamayı görüntüleyebileceği ve çalışmayı anlayabileceği bir dizi kılavuz ve çevrimiçi eğitim sunacaktır. En iyi bölüm, cüzdandaki tüm kayıtlı sayısallaştırılmış sembollerin farklı kayıtlı satıcılara ödeme yapmak için kullanılabileceğidir. Ayrıca, platformun belirteçleri, başka şifreleme satın almak için çeşitli exchange'lerde kullanılacaktır. Kullanıcılar, yerel kripto belirtecini farklı kripto dizinlerinde bir yatırım meta olarak kullanabilir veya yerel para birimi için çekilebilir.

Platformu güvence altına almak için, bu ekosistemin arkasındaki geliştirme ekibi, her kullanıcının KYC ve diğer ilgili yasal düzenlemelere uymak zorunda kalacağını garanti edecektir. Güvenlik, platformun yanı sıra, tüketicileri ve genel halkı, gevşek değişim ile ilgili tüm gerçek dünya sorunlarını doğrudan çözerek hedefleyecektir. Günümüzün kripto paralarının çoğu, tüm ortalama tüketiciler için anlamak zor. Bununla birlikte, bu ekosistem, kullanıcıların değişikliklerini sanal para birimlerine sürtünmesiz bir şekilde dönüştürmelerini sağlayarak bu sorunu çözmek istiyor. Bu şekilde, Digitize, gevşek değişimi kaydedip taşıyarak doğan hüsranı ortadan kaldırmak için bir şeyler yapacaktır. En iyi yanı, bu ekosistemin benimseme oranını geniş bir marjla iyileştirmek için mobil uygulama şeklinde mevcut olmasıdır. Ve bu dönüşümü getirerek, halkın daha büyük bir kısmı nihayetinde evrim geçiren kripto uzayının bir parçası olacak.

Sayısallaştırılmış paralar sayesinde yararları :


  • İşlem gerçekleştiğinde parayı kripto paraya dönüştürmek
  • Dünya ekonomisine, yakında paranın geleceği olacak diğer dijital para birimlerine geçiş yapmada yardımcı olmak
  • Sadakat programı ödülleri kazanmak ve kazanmak için ekosistemdeki şirket cüzdanını kullanma
  • Farklı şifreleme sikkeleri için yerli jetonların değiştirilmesi
Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen Beyaz Kitap'ı okuyun ve Resmi Telgraf Grubunu Digitize katılın.

.
My profile:
ETH address:
0xA6460C4FF0A704E20148f18031d19AFA4aa0edF9

Komentar